Abba brengt nieuwe album Voyage uit en gaat toeren

Na jaren wachten worden fans van Abba eindelijk beloond: de vierkoppige band onthulde vandaag in een livestream met een gloednieuw album, genaamd Voyage, te komen.

En er is meer: de Zweden geven ook een tournee waarbij Agnetha Faltskog (71), Benny Andersson (74), Björn Ulvaeus (76) en Anni-Frid Lyngstad (75) als levensechte hologrammen te zien zijn.

Een week geleden maakte een simpel berichtje op Twitter en Instagram een hoop los bij Abba-fans over de hele wereld. Opeens was daar namelijk een plaatje van vier gloeiende planeten en een datum waarop de Zweden meer gaan onthullen over een project met de titel Abba Voyage. De geruchtenmolen draaide op volle toeren, maar veel meer werd er niet duidelijk.

Tot vandaag. In een livestream op YouTube onthulde de immens populaire band op vijf november met een nieuw album te komen. In 2018 zouden er al twee nieuwe nummers uitkomen, maar het uitbrengen van deze tracks – Don’t Shut Me Down en I Still Have Faith In You – werd steeds uitgesteld. Beide nummers werden vanavond tijdens de livestream gepresenteerd in Stockholm. De nieuwe plaat kan overigens ook alvast besteld worden; zo weten fans zeker dat ze op vijf november in bezit zijn van het album.

Bron AD.nl

20220618_152705_0000

Nonstop
100% Big
Hits!

  • https://ex52.voordeligstreamen.nl:7031