Justin Bieber verrast op festival ondanks annulering Worldtour

Justin Bieber heeft afgelopen weekend de bezoekers van het Rolling Loud-festival in Californië verrast met een optreden. De 29-jarige artiest zong een nummer tijdens het optreden van rapper Don Toliver

Toliver en Bieber brachten samen hun vorige maand verschenen nummer. Private Landing ten gehore. Daarop doet ook rapper Future mee. Het is het eerste publieke optreden van Bieber sinds hij in september optrad op het Braziliaanse festival Rock in Rio.

Vorige week werd nog bekend dat Bieber zijn wereldtournee niet meer zal hervatten. De zanger kampt met fysieke en mentale problemen als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt. Hierdoor is onder meer een deel van zijn gezicht tijdelijk verlamd geweest.

Bieber zou dit jaar drie concerten geven in de Ziggo Dome in Amsterdam, maar ook die concerten zijn van de baan.

Wat begon met het uitstellen van een paar concerten, eindigd in het annuleren van zijn gehele wereldtournee. Tot en met 25 maart 2023 had Bieber met deze tournee de wereld moeten afreizen. Alle verkochte kaartjes voor het concert in de Ziggo Dome blijven geldig. Fans kunnen  hun geld terugvragen.

Rolling Loud festival (Californie) met Justin Bieber en Don Toliver

Bron NU.nl (muziek)

  • https://ex52.voordeligstreamen.nl:7031