Justin Bieber wilde niet optreden met Superbowl

Usher heeft er begrip voor dat Justin Bieber zondag ondanks allerlei speculaties niet met hem op het podium stond tijdens de Super Bowl. “Het werkte niet.”

Usher heeft Bieber wel gevraagd om samen met hem op te treden, maar de Canadese zanger weigerde. “Ik denk dat het komt doordat hij op dit moment een ander verhaal wil vertellen, en dat begrijp en respecteer ik”, vertelde Usher in de radioshow The Breakfast Club.

De 45-jarige Usher en de 29-jarige Bieber hebben een lange geschiedenis samen. Usher was degene die Bieber jaren geleden als mentor onder zijn hoede nam. “De liefde is niet weg hoor”, drukte de r&b-artiest zijn fans op het hart. “We gaan iets anders doen in de toekomst.” Wat dat is, onthulde de zanger niet.

Usher verzorgde dit jaar de bekende halftime show, het optreden in de rust van de finale van de Americanfootballcompetitie NFL. “Dat Justin er nu niet stond, betekent niet dat het nooit gaat gebeuren”, zei de Yeah!-zanger, die verwacht dat Bieber over een paar jaar de hoofdact van de Super Bowl is.

De geruchtenmolen over een optreden van Bieber bij de Super Bowl ging draaien nadat hij deze maand voor het eerst in een jaar had opgetreden. De artiest gaf een een verrassingsoptreden tijdens 2024 NHL All-Star Game in Toronto.

Usher stond tijdens de Super Bowl niet alleen op het podium. Onder anderen Alicia Keys, H.E.R., Ludacris en Lil Jon vergezelden hem.

  • https://ex52.voordeligstreamen.nl:7031